teTl

10:16:00 PM Edit This 0 Comments »
saje nak mengarang:)
sgt lame suda x bkk blog ini:)..hahaha..
mimpi pe plak malam neh nak bkk blog neh..nak update xde mase:(.
bz manjang:(
keje dan keje dan keje.cm xde life je..tp syok ujung bln..haha..leh wat mcm2.heehe..seronok:) ngee!!!

bosan yg teramat

2:55:00 PM Edit This 0 Comments »
hari neh hari ahad.al kisah di suatu patang ahad neh..trpk plak bile aku nak p beli baju raye..tp apsal raye taun nie aku rase cm xde paper.aku x rase xcited lgsg nak shoping nak jalan2 mane..cm xde rase apa2.hanye menghitung hari..bile pk balik dalam 2 mggu lagi nak raye,ah lame lagi..tiket bus pon aku lgsg x endah.knpe ngan diri aku.raye?cm xde apa2 xde feel nak smbt..knpe x mcm taun2 sblm2 neh.aku ade gak perasaan xcited nak raye.tp taun neh macam '0' is KOSONG.xde apa2 aku nak xcitedkan..ari neh dok umah x kuar.duduk je la terperuk kat umah dan on9...memb semua kuar ngan gadis masing2..alangkah indah nye..aku??dok umah je la..bile gak nye aku nak merasa xcited nak raye..skrg da kumandang da lagu2 raye.lagi2 bile aku lalu jackel sec7 2..mcm meriah jer.tp aku x rase lgsg nak raye..bunyik mercun cm xde apa2.adekah sbb raye semakin lame semakin awal.adekah sbb 2??aku x tau..aku menghitung je la hari2 yg mendatang utk raye..ke aku ingin raye di perantaun..wahahahah..bleh ke aku nak beraye di perantauan??xyah balik kg?wahh..klu aku keje besh gak.tp klu stakat dok umah huh..sgt membosan kan klu di pagi raye.aku dapt membayangkan klu aku xbalik raye..ke sbb pemergian arwah atuk aku?xkan la aku bkn anak manje dia.tp sbb pe..arghh..aku mls berpk...tggu je di pg raye aku di mane.di jhr atau di shah alam.

shahdu...

1:18:00 PM Edit This 0 Comments »
hey semua..aku x tau la video neh hasil rekaan sape...tp biase klu video neh mesti dr 1 blog 2.aku share la ngan korang blog 2 http://zackzukhairi.blogspot.com. video dia mmg besh..menjiwai.leh tgkp shahdu klu layan video dia 2.skrg aku tgk pon kat utube pon banyak da video dia.kat fb pon same..tp video neh cam rekaan dia..huhuu..neh la kau share kat korang video dia..menjiwai k bkn dijiwai..hahahaha...LAYAN..



video


zikir n dikir bergabung..iksh

1:10:00 AM Edit This 2 Comments »
aku jalan2 kat utube.search2 punye search..trjumpe la 1 video neh..suara mmg lunak besh dgr.muke leh la tahan..tp adeh.skali dok permainkan zikir..astarfirulahalazim..apa nak jd ngan dunia neh..mengapa smpai cm 2 skali.klu bergurau pon..gurau la benda laen..ne zikir jadi mainan...iksh2..sapekah mereka..kawan anda?ahli keluarga anda?atau sesiapa mungkin anda kenali?yg si rakan yg merakam plak wat pe?bleh jd isu persendakan agama.da la bertudung,mmg terang2 islam.wat maen zikir cm 2.apa kate bangsa laen?cina n india.mesti diaorg kate.`ini org islam wat maen agama sendiri`iksh..wat malu org islam...kpada beliau para pelakon 2.insaf la...
MEMALUKAN!
video

nasi^biru

10:23:00 PM Edit This 2 Comments »
selamat menyambut bulan ramadhan.. hahahaha... 2 la title aku nak story x smpat2 nak update blog ini.. ari 2 aku p la bazar kat shah alam neh.. pas 2 je tetibe aku teringin nak makan nasi kerabu.. smpai aku kat 1 kedai neh...
perbualan aku ngan makcik 2:


makcik:yer dik..nak per dik...

aku:haaa...
makcik:knpe...nak per.
aku:jap makcik pk jap
makcik:okie.pk la dulu...

2 minit kemudian

aku:makcik nak nasi biru 2 leh x??
makcik:ha nasi biru????(dgn muke yg agak pelik)
aku:a`ah makcik...(dalam ati aku berpk pekah name dia,leh lupe last2 minit neh)
makcik:oh nasi kerabu ek...apa la nasi biru...
aku:ha nasi kerabu(lupe la makcik)muke malu2


pas 2 aku beli nasi kat kedai 2.aku g la beli air lak..


aku:akak air satu..
akak:air per?
aku:air laici...
akak:bungkus ker???
aku:xde la cawan..(leh plak dia tanye aku ptg2 cm neh)uji tol...

smbil akak 2 nak menuang air gule ke dalam cawan..dgn segera

aku:akak....dalam plastik la bungkus..kan pose...
akak:hehehee..yer ke..
aku:ade nmpk muke x pose ke....
akak:hehehe.

pas dia da siap bungkus air aku dia pon bg ngan tersipu2 malu..


*moral of the story...KLU ORG DEWASA BELI AIR JGN BG DALAM CAWAN..HORMAT LA ORG BERPUASA WALAUPON DIRI X PUASE..HAHAHHA

selamat menyambut bulan ramadhan

10:42:00 PM Edit This 1 Comment »
lame da x update blog neh
hahaha..last pose taun lps..
neh da jumpe balik pose..maknanye dekat setaun la aku x bkk blog neh
hahahaha
anyway wat semua..
selamat menyambut bulan ramadhan
moge taun ini libih baik dr taun yg sblmnye...
amin..

.:shopping^mode:.

1:28:00 AM Edit This 1 Comment »
ari 2 sebelum aku balik raye dapat la aku shoping mcm2 la gak...hahaha..neh plak aku on9 kat pontian...hahaha..ditemani seorang memb aku ~comot~hahaha

neh la antara barang2 aku shopping...shopping sakan siot...hahahhaa


*sopping kat sogo*


*sweet tshirt*


*happy ending
~happy x de di sisi ending la~


*girlfriend right n other girlfriend left..so smart*



~levi`s uptown shah alam.~


~polo~


~my pink zippo~